Nanofibres
Nanogen

näytä 10 vuotta nuoremmalta
... 30 sekunnin kuluttua!

Euroopan eniten
myyty hiustuuhenneImage
Osta Nanogen Nanofibres ®Nyt "hiustensiirto" 30 sekunnissa Nanofibresilla!


Nanogen Nanofibres on helppo käyttää ja ne toimivat välittömästi.Katso kuinka alla olevat todelliset asiakkaamme ovat saaneet luonnollisen näköiset, tuuheat hiukset muutamassa sekunnissa. Näillä tuloksilla ei ole ihme, että monet elokuva ja tv-tähdet käyttävät Nanofibresia päivittäin. Voit nähdä heitä ja tuntea joitain heistä, mutta et ikinä arvaa että he käyttävät Nanofbresia, koska et huomaa sitä.


Nanogen Nanofibres ennen ja jälkeen kuvat


Image     Image     Image     Image

ImageNanofibres on saatavana seuraavina väreinä:
Musta (Black), Tummanruskea (Dark Brown), Keskiruskea (Medium Brown), Vaaleanruskea (Light Brown), Punaruskea (Auburn), Kaneli (Cinnamon), Tummanvaalea (Dark Blonde), Vaalea (Light Blonde), Harmaa (Grey), Valkoinen (White)

Nanofibres on saatavana 10 luonnollisena värinä joita voidaan yhdistää, jolloin jokainen voi löytää oman värinsä.

Voit jopa sekoittaa tummat ja vaaleat värit (esim. tumman ruskea ja harmaa) antaa "suolalta ja pippurilta" näyttävän sävyn.


Sopii Miehille & Naisille

ImageNanofibres on suunniteltu toimimaan yhtä tehokkaasti molemmilla sukupuolilla ja ihmisille kaikissa ikäryhmissä. Olitpa sitten herrasmies joka hyväksyy asteittaisen hiusten menetyksen vuosien mittaan, mutta haluaisit kosmeettisesti valvoa sen määrää ja laajuutta sekä ohenemista ja vaikuttaa ulkonäköösi. Tai jos olet nainen, jolla on hiusten ohenemisongelma ja sinulla on paljaita laikkuja päänahassa tai yleistä ohenemista - Nanogen on täydellinen sinulle.

Ota ohjat omiin käsiisi, kontrolloi hiustenlähtöäsi äläkä katso taaksesi!

Sähköstaattinen varaus

Nanofibres purkki on erityisesti suunniteltu siten, että se antaa maksimaalisen staattisen varauksen mikrokuiduille. Kun kuidut ripotellaan ulos purkista, ne saavat vieläkin voimakkaamman staattisen varauksen jonka ansiosta ne kiinnittyvät voimakkaasti hiuksiin. Nanofibres purkin materiaalit ovat suunniteltu siten, että ne antavat maksimaalisen sähköstaattisen potentiaalin.

Miten Nanofibres toimii?

Nanofibres levitetään nopeasti ja ilman sotkua vain yksinkertaisesti ravistamalla purkkia ohenevien hiustenlähtöalueiden yllä. Samalla se vapauttaa tuhansia mikroskooppisen pieniä hiuskuituja, jotka ovat yhtä sopivia hiustesi värin kanssa. Ne kietoutuvat hiuksiisi ja haarautuvat todellisista hiuksistasi.
Staattisen varauksensa ansiosta ne kiinnittyvät kuusen oksien tavoin hiussäikeitä pitkin niin lujasti, että ne pysyvät paikallaan koko päivän. Ne eivät irtoa edes voimakkaassa tuulessa tai sateessa, eivätkä tahraa tai haise. Ne kestävät aina seuraavaan shampoopesuun saakka.
Havupuumalli antaa hiuksille aidon ja tuuhean ulkonäön ja se myös tuntuu hyvältä päässä.  Muut suihkeet ja voiteet yksinkertaisesti värjäävät hiuspohjan saadakseen hiustenlähdön näkymään vähemmän. Nanogen on täysin erilainen.
Koska Nanofibres itse asiassa takertuu yksittäisiin hiuksiin, lopputulos tuntuu luonnolliselta ja se mahdollistaa sen, että voit muotoilla hiuksiasi, vaikka aiemmin et enää ajatellut sen koskaan olevan mahdollista. Joka kerta kun katsot peiliin, olet todella hämmästynyt.


Alla näet videon siitä, kuinka Nanofibres kiinnittyy hiuksiisi ja miten se eroaa verrattuna muihin markkinoilla oleviin kuituihin.


          ImageImage


  1. Ripottele kevyesti hiustenlähtöalueen yllä. 
  2. Taputtele kädellä kevyesti ja sulauta hiuksiin.

 
Nanofibres, Euroopan kiistaton tuotemerkki no.1

Tämän päivän markkinat pommittavat meitä mainonnalla, josta on vaikea erottaa, mikä on totta ja mikä tarua.

Ymmärrämme, että vaikka olemme Euroopan kiistaton tuotemerkki ja johtava alallamme sekä niistä lukemattomista loppukäyttäjien todistuksista joita jatkuvasti saamme, mukaan lukien monet julkisuuden henkilöt jotka käyttävät tuotteitamme, niin kuitenkin merkittävin kaikesta jonka voimme esitellä teille on se, että maailman johtavat hiustenlähtöön perehtyneet asiantuntijat ja ekspertit suosittelevat tuotteitamme.

Vain Nanogenilla on virallisesti lupa käyttää hiustensiirtoja suorittavien kirurgien ja lääkäreiden logoa ilmoituksessaan ja mainonnassaan. Samaten heidän websivujaan tai forumejaan.

Mutta jotta voisit itse todeta sen, kokeile tuotettamme ja osta se joko suoraan meiltä tai yhdeltä meidän valtuutetulta jälleenmyyjältämme ja sinä voit todeta sen myös itse: ”Nanofibres todella toimii!”

Alla eräitä hiustensiirtoon ja hiustenlähtöhoitoon perehtyneitä 
huippuklinikoita jotka suosittelevat tuotteitamme.

ImageImageImageImageImageImage

Nanogenin kehittäminen

Olemme jatkuvasti kehittämässä ja parantamassa Nanofibresia jotta voimme tarjota ylivertaisen laadun ottaen huomioon myös ympäristö olosuhteet. Monet tekniset innovaatiot erottavat meidät 1990 luvun tuotteista mukaan lukien;
Proteiini-muokkaus: Olemme muuttaneet raaka-keratiini kuidun optimaaliseen muotoon- ja mittaan, jotta ne sekoittuvat hyvin olemassa oleviin hiuksiin.
Aktiivinen jakosuutin: Purkki on tehty erikois- materiaaleista, mukaan lukien polymeeri purkki, sähköstaattinen nauha (patentoitu*) ja varauksen antava sirotin tarkoittavat, että Nanofibres sisältää optimaalisen varauksen jonka ansiosta ne kiinnittyvät hiuksiin.
Kaikille hiuksille sopivat värit: On hiuksenhieno ero Aasian, Euroopan ja Amerikan ”tumman ruskeiden” hiusten värillä.  Nanofibresit ovat yhteensopiva kaikkien etnisten hiustenvärisävyjen kanssa.
Sähköstaattinen keratiini-pinnoite: Erityinen nano-kokoinen kalvo peittää jokaisen kuidun ja se varastoi varauksen. Se säilyttää läpikuultavan hiusten värin ominaisuuden, vähentää paino/massa suhdetta ja estää kutinaa.
Nämä ovat vain muutamia syitä, miksi Nanofibres on Euroopan No.1, eniten myyty hiustenkorvauskuitu. Se on testattu kuluttajien toimesta ja ryhmässä, joka käsittää hiustenlähtöön perehtyneet asiantuntijat.

Tiesitkö että?

Nanofibres on alun perin kehitetty auttamaan hiustensiirtopotilaita toipumisvaiheessa. Aito hiusten ulkonäkö jonka Nanofibres antoi, oli täydellinen ihmisille sillä välin kun he odottivat hiustensiirto toimenpiteen lopullista tulosta. Tänään Nanofibresit ovat erittäin suosittuja ihmisten keskuudessa kaikilla elämänaloilla kaikkialla maailmassa. Niitä käyttävät ihmiset, jotka haluavat näyttää hyvältä joka päivä ja saada itsevarmuutta, sekä tuntea hyvältä siitä miltä he näyttävät.
Nanofibres on ollut jatkuvan kehitystyön alla siitä lähtien kun se keksittiin, yli vuosikymmen sitten. Se on loistavin hiusten välitön tuuhennustuote mitä on saatavilla. Nyt Nanofibres tarjoaa useita etuja (jotka ovat patentoitu) uusiin kilpailijoihin verrattuna.  Siksi kaikkein maineikkaimmat hiustenlähtöön perehtyneet organisaatiot niin Euroopassa kuin ympäri maailmaa suosittelevat käytettäväksi Nanofibresia. Aloita jo tänään Nanogen Nanofibresin käyttö. 


FAQ - Usein esitetyt kysymykset


•    Jos käytän Nanofibresia joka päivä, kuinka kauan yksi purkki kestää?
Yksi 15 g purkki kestää keskimäärin 30 päivää.

•    Kuinka kauan Nanofibres kestää sen jälkeen kun olen laittanut ne hiuksiini ja kuinka ne saadaan pois hiuksista?
Ne kestävät päässä niin kauan kunnes hiukset pestään tai mennään suihkuun. Suihkussa ne lähtevät pois. Jos nukut niiden kanssa pieni määrä saattaa tippua tyynylle, mutta koska ne ovat värinpitävät, niin tyynyyn ei jää mitään jälkiä. Ne voidaan yksinkertaisesti poistaa tyynystä harjaamalla tai kädellä pyyhkäisemällä, eikä siihen jää jälkiä.

•    Onko Nanofibresit helppo levittää, vaikka levittäisin niitä takaosaan?
Ne ovat erittäin helpot levittää yksinkertaisesti ripottamalla niitä hiustenlähtöalueiden päällä. Se ei vaadi harjoitusta ja ajan myötä kun totut niiden levittämiseen, saat kokemusta ja ne ovat erittäin nopeat levittää hiustenlähtöalueisiin. Tämä kestää yleensä noin 30 sekuntia.

•    Likaantuvatko käteni, vaatteeni tai vuodevaatteet kun käytän Nanofibreseja?
Nanofibresit eivät likaa eivätkä tahraa mitään niiden ainutlaatuisen värinpitävyyden tähden, vaikka ne upotettaisiin kokonaan veteen. Jos niitä tarttuu vaatteisiin tai mihinkään, sinun ei tarvitse muuta, kuin yksinkertaisesti pyyhkiä ne pois kädellä.

•    Juokseeko tuotteen väri sateessa tai kun hikoilen?
Ei ollenkaan. Jopa veteen upotettuna Nanofibresit eivät päästä yhtään väriä, ne ovat 100 % värinpitävät. Nanofibres’Colour Lock System™

•    Sopivatko Nanofibresit minun hiustyyppiini?
Kyllä. Nanofibresit sopivat kaikkiin hiustyyppeihin: afro-karibialaisiin, värjättyihin, harmaisiin, kaiken tyyppisiin hiuksiin. Jos hiuksesi ovat värjätyt tai harmaantumassa, voit esimerkiksi yhdistää kahta eri värisävyä toisiinsa saadaksesi luonnollisen värin.

•    Voinko muokata hiuksiani käyttäessäni Nanofibresia?
Kyllä voit. Voit käyttää Nanofibresin kanssa hius-sprayta tai mattaefektiä. Joka tapauksessa paras ja luonnollisin lopputulos tulee kun vain harjaat hiuksesi muotoonsa. Märän geelin kanssa Nanofibresit eivät sovellu ja se saa näyttämään hiuksesi myös ohuilta.

•    Kuinka Nanofibresit postitetaan ja kuinka ne on pakattu?
Nanofibresilla ymmärrämme, että hiustenlähtö asia on hyvin henkilökohtainen asia. Postitamme kaikki tuotteemme normaalissa postituspakkauksessa hienovaraisesti, josta ei kukaan tiedä ulospäin mitään ennen kuin se on avattu. Nanofibres purkki itsessään on pakattu sen omaan pieneen pakkaukseen, joka on siten helppo kuljettaa mukana.

•    Kuinka valitsen itselleni sopivimman värin?
Voit valita sen vertaamalla omien hiustesi väriä meidän Nanofibres sivulla olevan värikartan kanssa. Toisaalta jos tilatessasi ensimmäistä kertaa sattuu pieni värisävy ero, sekään ei haittaa mitään, koska se joissakin tapauksissa antaa hiuksilla joskus kivan vivahteen. Voit joskus jopa käyttää esimerkiksi tummanruskeaa, vaikka sinulla olisi keskiruskeat hiukset hieman tummentaaksesi hiuksiasi, taikka päinvastoin. Tämä useimmiten antaa vain kivan, luonnollisen säväyksen hiuksille. Voit myös yhdistää muita Nanofibres värejä toisiinsa ja vaalentaa tai tummentaa hiuksiasi Nanofibresilla.


Image

Valitse väri:

Tuotteiden määrä:     

hinta 35 euROA

1 prk riittää noin 1 kk käyttöön

Hinta 93 euroa/3 prk

1 prk hinta 31 eur. Riittää n. 3 kk käyttöön
Valitse väri:

Tuotteiden määrä:    
Katso Nanofibres video